Paribu Ücretsiz 150 TL Sinema Kodu Kampanyası başladı

Kripto Para sitesi Paribu , bir süre önce birçok ildeki sinemalara sponsor olmuştu.  Cinemaximum olarak bildiğimiz sinemaların yeni ismi Paribu Cineverse oldu. Bu değişiklikten sonra sinemalara izleyici çekmek için kampanyalar devam ediyor.  ( 2 Ocak : Kampanya SONA ERDİ )

Kripto Para sitesi Paribu kullanıcılarının hesabında en az 10 TL tutarında kripto para varlığı varsa indirim kodunu almak için “PARIBU CINEVERSE” yazıp 0850 303 60 00’a SMS gönderilmesi gerekiyor.

Gönderilen SMS sonrası 150 TL Bakiye Kodu ve %25 Mısır Menülerinde geçerli indirim kodu telefonunuza geliyor.

 

( Kripto Para siteleri hakkında bilginiz , izlenecek süreçler hakkında deneyiminiz yoksa bu kampanyadan faydalanmanızı önermiyoruz. Bu kampanya haberi için ilgili firmalardan ücret alınmamış olup sizlerin faydası için paylaşıyoruz. ) 

 

 

 

KAMPANYA DETAYI : 

 

4 Ocak 2023 tarihine kadar CGV para kodunu alan kullanıcılarımız, 31 Ocak 2023’e kadar aşağıdaki adımları uygulayarak kodu tanımlayabilir ve tüm Paribu Cineverse salonlarında kullanabilir.

  • SMS ile gelen kampanya kodu Paribu Cineverse gişelerinde, Paribu Cineverse web sitesinde veya Paribu Cineverse mobil uygulamasında aktif edilmelidir. (Gelen kodu aktif etmek için öncelikle CGV Cinema Club’a üye olmanız gerekmektedir. CGV Cinema Club üyesiyseniz, giriş yaparak “CGV MoviePass – CGV Para Barkod Yükleme” bölümüne SMS ile gelen kodu yazmanız gerekmektedir.)
  • Kampanyaya başvuranlar, aktif edilen 150 TL değerindeki kampanya koduyla Paribu Cineverse’lerden sinema bileti veya Paribu Cineverse’lerdeki büfelerden yiyecek içecek alabilir.
  • Kampanya dahilinde Paribu Cineverse büfelerindeki mısır menülerinde geçerli yüzde 25 indirim kodu da verilmektedir.

Katılım koşulları

  1. Kampanya kodları sadece 01.01.2023 saat 00:01 ile 04.01.2023 23:59 tarihleri arasında alınabilir.
  2. Alınacak kampanya kodları 01.01.2023 saat 00:01 ile 31.01.2023 saat 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.
  3. Kampanya 10 bin kodla sınırlıdır.
  4. Kampanya Paribu kullanıcılarına özeldir. Kampanyaya katılmak için, kullanıcıların hesaplarında en az 10 TL değerinde kripto varlığı bulunmalıdır.
  5. Paribu kullanıcılarına özel olan bu kodları almak için “PARIBU CINEVERSE” yazıp 0850 303 60 00’a SMS gönderilmelidir.
  6. SMS ile gelen kampanya kodu Paribu Cineverse gişelerinde, Paribu Cineverse web sitesinde veya Paribu Cineverse mobil uygulamasında aktif edilmelidir. (Gelen kodu aktif etmek için öncelikle CGV Cinema Club’a üye olmanız gerekmektedir. CGV Cinema Club üyesiyseniz, giriş yaparak “CGV MoviePass – CGV Para Barkod Yükleme” bölümüne SMS ile gelen kodu yazmanız gerekmektedir.)
  7. Aktif edilen 150 TL değerindeki kampanya koduyla, başvuran ilk 10 bin kişi Paribu Cineverse’lerden sinema bileti veya Paribu Cineverse’lerdeki büfelerden yiyecek içecek alabilir.
  8. Kampanyadan mevcut Paribu üyeleri ve kimlik doğrulama işlemlerini tamamlayan yeni üyeler yararlanabilir.
  9. Kampanya dahilinde Paribu Cineverse büfelerindeki mısır menülerinde geçerli yüzde 25 indirim kodu da verilmektedir. İndirim kodlarında sınırlama yoktur; CGV para kodları tükendiğinde dahi indirim kodları gönderilmeye devam edecektir.
  10. Kampanya kodları tek kullanımlıktır. 1 kişi en fazla 1 kampanya kodu ve mısır menülerinde geçerli 1 indirim kodunu kullanma hakkına sahiptir.
  11. Kampanya kodları para ile satılamaz veya paraya çevrilemez.
  12. Kampanyadan sadece gerçek kişi olan PARİBU kullanıcıları faydalanabilir, tüzel kişiler faydalanamaz.
  13. Kampanyaya katılan herkes, kampanya şartlarını okuyup anlayarak peşinen kabul etmiş sayılır.
  14. Kampanya kapsamında çıkabilecek her türlü uyuşmazlıkta PARİBU’nun tüm kayıtları esas alınacaktır.
  15. Katılımcıların kampanya koşullarına uyup uymadıklarının denetim ve değerlendirmesi, katılımcıların beyanları çerçevesinde, münhasıran PARİBU tarafından yapılacaktır.
  16. PARİBU, kampanya süresini ve tüm şartlarını önceden haber vermeksizin tek taraflı olarak değiştirebilir ya da kampanyayı, kampanya başlamış olsa dahi iptal edebilir. Bu değişiklik ya da iptal Duyurular sayfası üzerinden ilan edilir. Bu değişiklik ya da iptal, kampanyaya katılan kullanıcılara kazanılmış hak teşkil etmez.
  17. Kampanyaya katılmak isteyen kullanıcıların herhangi bir sebeple yaşayacakları aksaklıklardan PARİBU mesul olmayacaktır ve bu aksaklık sebebiyle kullanıcı lehine kazanılmış hak doğmayacaktır.

Yukarıda yer alan tüm koşullar, her bir kullanıcı için aynı ve bağlayıcıdır.  Oluşabilecek herhangi bir değişikliği takip etme yükümlülüğü kullanıcılarda olup, PARİBU’nun kullanıcıları olası değişiklikler hakkında bilgilendirme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle kullanıcılar, güncel koşul ve kuralları kendileri takip etmekle yükümlüdürler.

 

https://www.paribu.com/blog/haberler/paribu-cineverseten-yeni-yila-sinemayla-basla-kampanyasi/

 

 

( Marka ismi geçtiği için mecburen #Reklam )

 

 

İndirimleri Fırsata Tıkla sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

Instagram’dan Takip Et

Twitter’dan Takip Et

Telegram’dan takip et

Diğer İndirimler

Başa dön tuşu